Onze diensten

Rooster- en lesmutatie applicatie

Wordt de afhandeling van rooster- en lesmutaties via Outlook (of Excel) onverzichtelijk? Is er geen zicht op hoeveelheid, pieken en soort mutaties? Met onze (online) rooster- en lesmutatie applicatie kunt u efficiënt mutaties beheren met een gestructureerde afhandeling (per opleiding) en rapportages met statistieken. Wij demonstreren u graag de mogelijkheden.

Roosterondersteuning

Ons streven? Uw roostering zo efficiënt mogelijk inrichten. Wij adviseren u op wat mogelijk is en zo werken wij samen aan het realiseren van een goed rooster (voor korte of lange termijn).

Analyse van uw rooster en advies

Middels een gesprek met betrokkenen brengen wij de problemen in kaart. Wij bespreken uw wensen en geven mogelijkheden en onmogelijkheden aan. U krijgt handreikingen op oplossingen voor korte- of lange termijn. U kunt dan aan de slag of onze expertise gebruiken voor het uitwerken op locatie of op afstand.

Coaching (nieuwe) roostermaker

We hebben uitgebreide kennis van diverse roosterpakketten. Wij kunnen uw roostermaker coachen in nieuwe functionaliteiten. Verbetering van roostertechnieken of een nieuwe roostermaker inwerken.

Tijdelijke invulling roostering

Is uw roostermaker uitgevalen of heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig (bij opstart van een nieuw leerjaar) of heeft u een nieuw roosterpakket in gebruik genomen en wilt gegevens overzetten dan kunnen wij voor korte of langere tijd ondersteuning bieden (op afstand).

Formatieplanning

Roostering is oa. afhankelijk van uw formatie. Wij hebben uitgebreide kennis van formatieplanning en kunnen u helpen met inrichten en adviseren of uw formatieplanning uw roosterwensen kan bedienen.

Remote werken en ondersteuning

Wij kunnen u op afstand ondersteuning bieden of adviseren op (verbetering van) bestaand rooster. Uiteraard is het ook mogelijk om (tijdelijk) bij u op locatie te werken.

Laten we samen aan de slag gaan!

Roosterspecialisten B.V.
Hengelo (OV)
KvK: 86733923
BTW: NL827072910B01

Contact

+31 6 41 07 75 83

Hengelo (OV)

info@roosterspecialisten.nl